Delft


Grotere kaart weergeven

Notariskantoor Buisman is uw partner voor al uw notariële zaken. Als ervaren notaris in Delft verzorgen wij allerlei notariële werkzaamheden voor particulieren en zakelijke klanten. Wij geven advies op het gebied van onder andere familie- en erfrecht, hypotheekzaken en ondernemingsrecht. Wij ontvangen u graag in ons notariskantoor in hartje Delft voor een persoonlijk gesprek over al uw juridische en fiscale zaken.

Persoonlijke aandacht en advies op maat

Bij ons notariskantoor in Delft staat persoonlijke aandacht en advies op maat voorop. Wij luisteren naar uw wensen en geven u vanuit onze expertise als notaris adviezen waar u echt wat aan heeft. Of het nu gaat om het opstellen van een samenlevingscontract, het feit dat u net een huis gekocht heeft, of dat u van plan bent een vennootschap op te richten, in ons notariskantoor in Delft hebben wij de juiste kennis in huis om u te helpen.

Contact opnemen met ons notariskantoor in Delft

Neem contact op met ons notariskantoor in Delft voor al uw vragen over onze notariële diensten. De contactgegevens vindt u hier. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor een persoonlijk gesprek op ons notariskantoor in Delft. Als particulier kunt u uw offerteaanvraag hier indienen. Uw zakelijke offerte vraagt u hier aan.

Bergschenhoek


Grotere kaart weergeven

De dienstverlening bij notariskantoor Buisman beperkt zich niet alleen tot Delft. Ook als u in Bergschenhoek of Berkel en Rodenrijs woont en een notaris nodig heeft, zijn wij u graag van dienst. Natuurlijk altijd met dezelfde persoonlijke aandacht en kennis van zaken die ons typeert.

Waarom notaris Buisman?

Woont u in Bergschenhoek of Berkel en Rodenrijs dan vraagt u zich wellicht af waarom u voor een notariskantoor in Delft zou moeten kiezen. Het antwoord is simpel: naast het feit dat wij vanuit Bergschenhoek gemakkelijk te bereiken zijn, zijn wij als notariskantoor groot genoeg om alle notariële specialisaties in huis te hebben. Van estate planning en familie- en erfrecht tot ondernemingsrecht, bij ons kunt u gegarandeerd terecht. Als notaris hebben wij bovendien oog voor uw specifieke situatie en leveren wij advies op maat.

Vraag uw offerte aan

Vraag nu uw offerte aan. Particulieren kunnen hier een offerte aanvragen. Ondernemers kunnen via ons zakelijke offerteformulier hier een offerte aanvragen.

Nootdorp


Grotere kaart weergeven

Gevestigd in ons moderne notariskantoor in het centrum van Delft, kunt u de diensten van notariskantoor Buisman ook inhuren wanneer u een notaris in Nootdorp nodig heeft. Met onze uitgebreide kennis van zaken en persoonlijke aandacht voor u, vindt u bij ons gegarandeerd de notariële dienstverlening die u zoekt.

Onze diensten

De diensten die wij als notaris aan inwoners van Nootdorp leveren, zijn zeer divers. Wij kunnen u bijvoorbeeld professioneel advies geven over privézaken als hypotheekaktes, samenlevingscontracten en aktes van huwelijksvoorwaarden. Ook over bedrijfszaken als de oprichting van een BV of een vennootschap onder firma heeft onze notaris voor ondernemers in Nootdorp de juiste expertise. Wij zijn bovendien aangesloten bij de vereniging van estate planners in het notariaat (EPN), waardoor u samen met onze notaris uit omgeving Nootdorp ervoor kunt zorgen dat uw nalatenschap zo goed mogelijk overgedragen wordt aan uw erfgenamen.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Onze contactgegevens vindt u hier. Een vrijblijvende offerte voor uw notaris uit omgeving Nootdorp kunt u als particulier hier aanvragen.

Voorburg


Grotere kaart weergeven

Notariskantoor Buisman richt zich niet alleen op Delft, maar ook op zijn omgeving. Zoekt u een notaris in de omgeving van Voorburg of Leidschendam, dan kunt u dus ook op ons rekenen. Zowel voor particulieren als ondernemers, staan wij u graag bij met onze notariële kennis en dienstverlening.
Gemakkelijk bereikbaar
Onze notaris is vanuit Voorburg gemakkelijk te bereiken, vanwege onze prachtige locatie in het centrum van Delft. Ook voor een notaris in omgeving Leidschendam zijn wij op een ideale plek gevestigd. Wij ontvangen u graag op ons kantoor om uw juridische en fiscale zaken met u te bespreken en wettelijk vast te leggen. Daarbij zult u merken dat onze notaris met u uit Voorburg, of waarvandaan dan ook, meedenkt en dat er aandacht is voor uw persoonlijke zorgen en wensen.
Vrijblijvende offerteaanvraag
U kunt online een offerteaanvraag bij ons indienen. U heeft de keuze uit een offerteaanvraag voorparticulieren of één voor ondernemers. Contact opnemen met uw vragen over onze diensten als notaris in omgeving Voorburg kan natuurlijk ook. Onze contactgegevens vindt u hier.

Westland


Grotere kaart weergeven

Ook als u een notaris in het Westland of een notaris in Naaldwijk zoekt, kunt u gebruikmaken van de notariële diensten van Notaris Buisman. Vanuit ons moderne notariskantoor in het centrum van Delft, verdiepen wij ons in uw specifieke situatie en bespreken samen met u uw wensen en mogelijkheden. U weet dus zeker dat u met onze notaris in het Westland een partner heeft gevonden die met u meedenkt en u advies op maat geeft.

Uitgebreide expertise

Als notariskantoor in Delft hebben wij alle notariële specialisaties in huis, en heeft uw notaris voor het Westland of Naaldwijk de expertise om u optimaal te ondersteunen. Of u nu ondernemer bent of particulier, wij kunnen u uitstekend helpen uw juridische en fiscale zaken goed te regelen. Wij gaan graag met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke situatie. Vervolgens zal onze notaris voor u in het Westland vanuit zijn kennis een advies opstellen dat bij u past.

Persoonlijke offerte

Wilt u ook graag persoonlijk advies op maat van een Buisman notaris in het Westland, of zoekt u een ervaren en betrokken notaris in de omgeving van Naaldwijk? Vraag dan nu een offerte aan. Particulieren kunnen hier terecht. Zakelijke klanten vinden het offerteformulier hier.